luni, 23 noiembrie 2009

BARBATUL IDEAL...

Bună seara,

Discuţia de astăsară este asupra bărbatului ideal. În ziua de astăzi bărbatul ideal al multor mediciniste, că despre ele este vorba, "culmea intelectualităţii feminine" nu mai este un băiat care are o educaţie exemplară, plin de principii ortodoxe ci mai degrabă cel care e mare "şmecher" şi care are evident "un viitor strălucit", adică:

  - să aibă maşină mică, eventual "volsvagăn", cu "radiocastofon" la care să se asculte tare muzică house sau Mafia
  - să fie de familie bună : parlamentar, profesor universitar, director de spital, manager general, politician de renume, patron cu "firmă particulară", chirurg, etc.
  - poate fi şi la o adică, "păgân" sau sectar, eretic: aduce mai mult iz exotic, şi un număr mai mare de zerouri banilor de buzunar
  - trebuie, preferabil, să fie străin: e mai uşor de păcălit, are "euroi", bani cu grămadă, care vorbeşte în limbi "carbogazoase" şi bineînţeles, face bine la imaginea ei de "gagică supertare", mai ales în faţa prietenelor ei, "fată!"
  - să aibă tricou mulat pe corp "GA", blugi cu "biz-bizzuri", curea cu două rânduri de găuri,  "hibrizi" între addias şi pantofi cu scaiuri de la Nikke, cu ţepi în cap, muşchi (care se duce la sală să le facă în ciudă la "fete") şi permis de conducere cu multe "fiţe" ca să meargă cu viteză la club în volsvagăn.
  - preferabil să fie student la medicină (sau rezident, cel mai bine, chirurg) , să fie mai prost ca ea, să fie bun la suflet şi cu mulţi bani.
  -  poate fi şi absolvent - student la Academia de Miliţie sau de Drept, sau stomatolog.
  -  să fie frumos, cu ochii eventual albaştri sau verzi.... şi să pară în cele din urmă "bărbatul fatal"!

Iată aşa sunt medicinistele... Ele cică ar fi cele mai cuminţi dintre femei dar lucrurile stau altfel... în ziua de astăzi ele sunt capabile de multe "compromisuri" aşa pentru un nume care nu durează în fapt mai mult de 30 de ani. Se îmbracă ca adevărate diavoliţe, îşi perfectează podoaba capilară cu otrăvuri cancerigene de diverse culori, se vopsesc la ochi parcă ar fi gata să intre în mormânt, îşi fac cracii semeţi, poarte încălţări cu tocuri ascuţite şi înalte, ca să mai umfle "carnea de pe scobitori", eventual cizmuliţe din alea "pornografice", poartă "panties" cu aţă care intră în "ass", şi îşi fac gheară ca să zgârie şi să genereze o mixtură diavolească înre plăcere şi durere dedicată prostului impotent şi cu chelie cu facultate de medicină. Şi uite aşa îşi petrec ele toţi cei 6 ani, cu "prezervativu în geantă", în total păcat şi pline de fărădelege, fără nici-o ruşine faţă de Dumnezeu, colegi, profesori, părinţi, etc. Iar culmea nesimţirii constă că după 6 ani de zile de păcat şi decadenţă morală şi spirituală, le revine mintea la cap eveniment concomitent cu molaria de minte. Încep să trimită IM-uri spontane la băieţii cuminţi care toată facultatea au fost "neinteresanţi", "tocilari", "proşti", "încuiaţi", "ţărani", "împuţiţi", "fără bani de buzunar". Acest lucru este motivat mai ales de ridicarea standardului de "cocalar" al "hăndrălăilor" lor şi atunci, când iese la iveală adevărata valoare ar vrea să îşi spele păcatele păcălind în continuare pe proştii "turbaţi", "pussyplânge", "pufuleţi", "tocilari", "deştepţi", "băieţii buni", etc. Iar cel mai mare vinovat de acest dezmăţ sunt mamele. Iată un exemplu de educaţie care o face mama unei fete mediciniste:

 "Să iei mamă, băiat bun, bogat, cu bani, să nu mai speli aşa ca mine, să nu mai baţi noroiale, să te duci să mănânci la restaurant cum fac americancele alea în filme, mamă .. să poţi să-ţi faci şi tu ghearele cu ojă şi să porţi chiloţi cu aţă în cur, ca alea de la televizor şi ciorapi de damă de mătase, să fii şi tu cucoană că eşti doctoriţă... să îţi păstrezi şi tu tenu că aşa le place la bărbaţi. Şi să aibă maşină mică să te ducă şi să te aducă şi pe tine cum face Frufa uite ce o plimbă bărbatu-su... Şi să nu-i spui că nu eşti virgină sau că ai avut 15-20 de amanţî înainte ta, zici şi tu că ai avut doar unu şi te-a păcălit şi că deh, acuma ce era să faci... asta este! Da, mamă? Fii şi tu atentă, îmbracă-te frumos, fă-te şi tu cu creme, să se uite bărbaţii după tine şi fii atentă pui şi tu mână pe unu bun! Şi dacă vezi că îţi place de el şi că şi lui, îi propui să se culce cu tine mamă! Ca aşa sunt bărbaţii, că dacă noi femeile nu am fi deştepte s-ar alege prafu de ei! Că bărbaţii e proşti, mamă, uite-te la tac-tu e împuţit, beţiv, delăsător, etc! De ce să te duci la biserică, acolo se duc babele. Lasă mamă că lumea modernă aşa face, mamă, se duce la discotecă nu se mai duce la biserică! Lasă că o să te duci şi tu peste 100 de ani când o să mori! Lasă că nu ai tu păcate, au altele care fac şi dreg prin Italia!"

Le-aş avertiza pe aceste femei de "mâna a doua" - culmea "greţoşeniei" să nu mă mai deranjeze că îşi pierd timpul degeaba şi mă mai şi enervează!! Să se ducă dracului la cocalarii lor cu care şi-au întinat numele şi fecioria şi cărora le-a favorizat intrarea în iad!!

Şi aş mai avertiza şi pe băieţii buni să caşte bine ochii că trăim într-o lume jalnică, mincinoasă şi bolnavă iar principalul pion al ei este femeia decăzută moral, femeia curvă şi "dată la carte".

Ca să nu mai zic ce am păţit când eram student pe stagiul de chirurgie: a venit o dată un "mârlan de dorobanţi" care a ars de viu într-un incendiu, săracu, destul de urât. A venit şi nevasta cu mă-sa ei de mână au ajuns la uşa de la "reanimale" şi cotoroanţa i-a zis fetei: "Hai, dragă, trebuie să-ţi refaci viaţa!". Iată cât de mult durează iubirea după o căsătorie cu fast, în care naşul cu nesimţire pune "ghelabaliştii" să strige darul mare pe fundal de acordeon, spre umilinţa socrilor mari. Iată care este dragostea după o "cununie ca în poveste"! Mâncav-aş eu de miresici false cu Michael Jackson tatuat pe "posterior" şi fete mari cu facultate, cu ochi de vulpi şi iz de "franţuzuoaice".

Că aşa sunt nunţile de la noi : o greţoşenie greu de imaginat, în care toţi umflaţii cu "renume" şi toţi alcoliştii se adună laolaltă în restaurante bengoase, să bage în ei kilograme de friptură, să bea zeci de galoane intregi de vin şi să negocieze răscumpărarea "furtului" nevestei punând în încurcătură pe "fătălăul" de ginerică, în care toate neamurile de "traistă" se adună ca să serbeze ceea ce este în viitor "un divorţ" şi să felicite "deşteapta", "piţipoanca", "blowjobista" şi "dicksucker-iţa" care umblă cu neruşinare în rochie albă şi se mai prezintă şi cu nesimţire în faţa lui Dumnezeu. Ba îşi mai pune şi cununia pe cap, ca cea mai mare virgină: că aşa le-a învăţat pe ele mamele lor, să mintă pe popa la spovedit că ar fi "fete mari" că altminteri nu le mai pune "pirostriile" pe cap şi discută lumea ce fel de poamă e, pe la garduri!!

Ale dreacu sunt femeile în ziua de astăzi. E clar ştiut că rata divorţurilor este mai mare decât rata căsătoriilor. Asta, pentru low-minders, înseamnă că se destramă şi căsătorii vechi nu numai recente!

După nuntă, în luna de miere, "doamna" face şi pe dracul în patru să rămână gravidă. Îl sună pe "îmbroboditul" ei bărbat şi îi spune că este "embarassada". E gravidă! Iată s-a născut şi asigurarea ei pe viaţă la averea bogătaşului chelios şi prost pe care l-a "îngherănat" în faţa Sf. Altar. Gata! S-a ajuns curva, a învins. Filozofia ei i-a adus mai mult câştig decât dacă era cuminte, numai "cu cartea în braţe", se formează în mintea ei ideea că "are succes" şi că a făcut foarte bine că a păcătuit, iată că a învins în cele din urmă. Dacă aţi vedea ce greaţă mi se face duminica după sujbă!! Cum se grăbesc tutele să îşi încreştineze "asigurările de viaţă", cum se înghesoaie în spate cu lumânările ferchezuite, şi cu câte mândrie ţin în braţe acea "asigurare". Ca să vadă lumea ce s-a întâmplat, să vadă lumea că are copil cu X mare "şmecher", "patronul districtual". Vai ce băieţel / fetiţă frumoasă!! Cum seamănă el / ea cu taică-su ăla bogat şi mare şmecher. Acuma gata, trebuie să o crească, mă-sa şi-a luat concediu maternal, nu mai trebuie să lucreze că are bărbatu-su bani. Ce mai plimbă lumea în braţe mica minune înfăşată ca nu cumva să i se întample ceva "oului"! După acest eveniment se dau cărţile pe faţă. Atunci îşi arată vulpea colţii, gata! Nu mai merge! Nu mai e aşa periculos bărbatul: dacă o ţine trebuie să o finanţeze, dacă divorţează judecată, partaj, pensie alimentară, drept la moştenire tată! Nu mai merge. Oricum ai da-o bărbatul e slcav pe viaţă.

Aşa că băgaţi bine de tot ce scrie aici. În apropierea mea, au avut loc, din păcate, poveşti asemănătoare care de fel sunt foarte triste. Sunt nişte forme fără fond, mai bine zis, societatea în care trăim este o societate de faţadă, fără sentimente. Eu sunt adeptul unui drept egal între femei şi bărbaţi, o societate bazată pe încredere, demintate, moralitate şi spiritualitate. Cam greu de stat singur împotriva unui tsunami nu ?

Succes,

Dr.